いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Wednesday, November 27, 2013

Teh Tarik

I think I cant take Teh Tarik anymore.. lepas minum mesti nak muntah..

Tuesday, November 26, 2013

2012

Baru perasan tak ada post untuk tahun 2012. Banyak peristiwa pahit dan manis telah aku lalui sepanjang tahun 2012.


Pada tanggal 9 June 2012, aku telah selamat diijabkabulkan bersama gadis pilihan hatiku di Kg Sindang Baru, Kota Samarahan, Sarawak. Majlis belah lelaki pada 2 September, 3 bulan lepas nikah.

Telah memilih Borneo Highland, Sarawak dan  Krabi, Thailand sebagai destinasi honeymoon.

ETS Night dinner, masuk competition lagi. Perform Wonderful Tonight dengan gitar legend, tapi mungkin sebab tak berapa nak wonderful, tak memenangi apa-apa pun malam tu. Alhamdullliah tahun ni dapat 1st Runner Up untuk ETS Got Talent dan Champion untuk Sector Performance (aku breakdance sampai tergeliat otot).

Pada 18 March 2013, isteri saya telah melahirkan seorang bayi yang comel dan telah diberi nama Muhammad Syafi Syahmi. Kini berusia 8 bulan dan sangat bijak dan comel.




Ok cukup sampai disini buat masa ni, nak balik dah.. seram tinggal sorang2.





Friday, November 15, 2013

Lidah Kelu, Tangan Beku

Dah lama sangat tak post... serius nak tulis panjang2 nanti tak update gak blog..