いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Tuesday, January 18, 2011

Uji Minda

haaa cuba tgok apa kelainan dalam blog ni?

* * * (tak da respon)

teeettt! masa dah tamat... ok tak pa i bagi peluang lagi. cuba tengok apa kelainan yang ada dalam blog ni?

* * * (masih tak ada respon)

alahai...... tak ada orang view blog aku ni ke~ {TT}

background dah tukar la... sebelum ni gambar taman, skang dah zoom out skit, keluar kerak bumi. Sebagai simbol pandangan yang luas dan jauh sempena tahun baru ni.

2 comments:

Abu Hurairah™ said...

tak sempat nak respon masa dah tamat dah haha

M Saufi A R said...

tak pa... cuba lagi k... hihihihi