いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Wednesday, October 27, 2010

Pemberitahuan

Akuarium pakcik, pak cik dah letak kat bawah dah.. ikan-ikan pak cik takut tinggi.. dari 10 ekor, dah tinggal 2 ekor je.. demi menjaga kerohanian dan jasmani ikan pak cik, pak cik lotak kat bawah blog ni.

Walaupun dah lama tak update blog ni, penulis tidak hanya duduk goyang kaki dirumah, sambil duduk di kerusi urut ogawa, pak cik kumpul story nak kongsi ngan semuo penduduk bumi.

Sempena Melaka Maju 2010. pak ubah template blog ni selaras dengan temanya iaitu "Negeri Bandar Teknologi Hijau".

Tahniah Melaka!



No comments: