いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Tuesday, May 18, 2010

Can You Feel My Heart, Falling Through the Rain

Seorang sahabat berkata kepada Nabi SAW, "Ya
Rasulullah, berpesanlah kepadaku." Nabi SAW berpesan, "Jangan suka
marah (emosi)." Sahabat itu bertanya berulang-ulang kali dan Nabi SAW tetap berpesan, "Jangan suka marah." [HR. Bukhari]

InsyaAllah.. aku akan cuba untuk tidak marah, bila aku marah, aku senyap.. tapi bila aku sakit hati, aku buat benda yg aku pun tak suka, macam2 aku melalut dengan niat nak sakitkan hati orang tu balik..kalau anda sakit hati dengan apa yg saya telah lakukan pada anda, you hurt me more.. i'm not the one who start it first.. maaf kepada sesiapa yang mengenali diri ini..

"i'm not a perfect person too" :-)

No comments: