いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Sunday, April 25, 2010

Wild Thing

Hehehe.. aku mampu tersenyum sekarang.. kerana aku telah menemui jawapan yang terbaik untuk diri aku.. Alhamdulillah.. sangat-sangat bersyukur dan berterima kasih..




apa kaitan dengan tajuk "Wild Thing"? hehehe hanya orang-orang tertentu dan terpilih saja faham.. XD

banyak sebenarnya yang nak tulis, tapi tak ingat..

Oh ya, mulai hari ni, nak study balik JAVA language : siji, loro, tolu, papat, limo ,nonam , pitu, wolu, songo ,sopuloh.. haaa itu dia contoh JAVA language, kalau nak kene hempok a, hehehe... dalam 2 minggu ni, ada TOT untuk Sun Microsystem product, lepas ni ada a tanggungjawab kat company untuk maintain JAVA lab, and maybe untuk buat program-program yang berkaitan JAVA. (IKLAN kejap, sedap jugak layan OST I'm not single malam-malam ni.. Adamaya pun guna lagu ni.. hayati lirik dia.. sesuai untuk isteri tercinta..)


kau yang bernama CINTA, kau yang memberi RASA, kau yang ilhamkan BAHAGIA, hinggakan ku terasa INDAH.. maaf jika ku tak SEMPURNA.. MENCINTAI dirimu, MERINDUI dirimu, MEMILIKI dirimu hingga akhir hayat bersama kamu..
(,") ermmm... MENARIK!!~
OK, Ok sambung, sambung. hujung minggu ni ada kerje sikit, dah janji dengan Sya nak bagi post software, photostat sijil-sijil untuk apply kerja.. Sorry to Zuzuk, tak dapat nak join makan Satay Kajang.. ada kenduri sedara nak gi umrah a bro, jangan sedih ok, nanti kita main tamborine sama-sama.. hahaha!

Again, sorang lagi rakan seperjuangan ketika di Matrikulasi Gambang, Shukri akan menamatkan zaman bujangnya bersama gadis pilihannya, Azuwa.. tahniah!!

1 comment:

Myst Exxa said...

april....so happy with who........??? tahniah ....