いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Thursday, April 29, 2010

Angkat

Pelik jugak bila dapat tahu adik aku ada adik angkat. Aku ni memang tak minat adik-adik angkat ni, atau kakak angkat.. leceh! nak caring-caring la, apa la.. tapi yg best part makan free a.. hehe

aku ada pengalaman tentang kakak angkat ni, pertama masa kat Sekolah Kebangsaan Bandar Uda 2, masa darjah 6. Adak sorang tu, aku gelarkan dia 'D'.. D ni memang a cantik, aku ingat dia suka kat aku..rupa-rupanya nak jadikan aku adik angkat.. WEYY!~ kita ni dah la sebaya.. nak jadikan adik angkat plak.. aku ingat ko nak couple ngan aku.. cehss!~ skang ni. dah jadi pelakon dah dia.. ntah dia ingat aku lagi ke tak.. skang ni still contact ngan kawan dia, yg juga merupakan coursemate aku.. hehe.. aku tengok dia berlakon takder la best sgt pun.. still kaku.. takper masih boleh belajar.. good luck D!!


Sekolah Menengah Kebangsaan Tasek Utara, kenal ngan sorang kakak, Nurhidayah.. tapi macam takder memori je pasal dia, yg aku ingat ada amik gambar kat depan pintu Jabatan Pendidikan Johor Bahru.. erm.. memang tak banyak memori aku ngan dia..

form 2, dengan sorang kakak ni.. erm.. 2 orang kot.. bila aku nak naik kelas je, panggil nama aku.. naik rimas pun ada.. satu hari, dia minta biodata.. huhuhu, aku ni mana a reti nak buat biodata ni.. tapi aku buat jugak, tanya kawan.. macam biasa dalam biodata, ada a tulis makanan kegemaran, minuman kegemaran, yang paling best! pengalaman manis dan pahit.. hehehehe.. pengalaman manis, aku tulis, dapat nombor satu.. pengalaman pahit, aku tulis, "berkenalan dengan kakak".. haha! ni semua Idea Zahaminul Hakim! hehehe lepas hantar je biodata tu, time rehat kakak tu jumpa.. dia tanya, "kenapa pengalaman pahit berkenalan dengan kakak?", aku ketawa je, "Ntah?" hehehe..

Sekolah Menengah Kebangsaan Teknik Bukit Piatu, jadi adik angkat abang Fatin Daud.. dia mmg banyak belanja aku makan kat cafe.. nasi goreng sardin.. hehehe bagi pinjam walkman yg agak mahal at that time, bagi topi NY.. erm.. apa dia buat skang ni ek?

erm... apa sebenarnya tujuan angkat2 ni??

No comments: