いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Friday, March 5, 2010

Teka Teki (Part 2)

Pada satu malam yang hening dan sepi, seorang tua datang, perlahan-lahan bersama tongkatnya dan menghampiri sebuah kerusi malas yang tua.

Assalamualaikum... tompang lalu...

(sambil duduk di kerusi malas) ni ha.. pak cik nak koba ni... (rupanya pak cik ni orang negeri sembilan).. ekau ghoti tak toka-toki ni?

ni ha pak cik torai na.. (erm... cam utara skit pun ada.. siapakah pak cik ini?)
kalau Ali bin Abu,
Siti bin Honda,
Anjing bin apa??
kalau ekau ghoti, ekau torai la..
Safwan - "atok! apo jawapan toka-toki bulan lopeh?".
WOIT!~ pak cik la! mano lah den tau nak oi.. pak cik tak do minggu lopeh.. ekau tanyo la tuan punya blog ni...
Jawapan teka-teki part 1 : wireless connection dalam bilik saya.

10 comments:

Awan said...
This comment has been removed by the author.
Awan said...

wei btol la jwpn aq...hampeh je....cume xde blik je

M Saufi A R said...

eh? sejak bila aku remove comment ko yg first tu?
hehehe ye la ye la ko je la yang betul.. haha!

ok so apa jawapan untuk teka-teki yg kedua ni?

Awan said...

aq yg remove la...silap tlis...haha
neways..any clue???

M Saufi A R said...

yang ni... tak ada clue.. glue pun tak ada

Awan said...

awat xde clue???

M Saufi A R said...

sebab... memang takder clue... cuba je teka.. hihi

Awan said...

kurap..hehe

M Saufi A R said...

erm.. anjing dan kurap, tak boleh di pisahkan.. tapi itu bukan jawapannya.. hehe sila cuba lagi..

Awan said...

adoyai..ssh la