いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Wednesday, February 3, 2010

Training Telecenter

Training hari ni berjalan sangat lancar. =)


Mula-mula cuak skit.. ye la tu kan perkara normal, the important thing is how we manage it.

Ketika nak bagi penerangan bagaimana student mendaftar telecenter, nak letak nama contoh, teringat kat Mars, terus je letak nama dia kat situ.. hehe terima kasih ek.. nanti blanja ok?! XD erm pasni leh letak lagi kot nama Mars.. baru semangat sket.. hehe


Hari ni kenal dengan seorang pengurus telecenter, Hafis. Cungkil skit2 cerita telecenter, macammana dia handle dan apa pengalaman dia sepanjang dia handle telecenter. Alhamdulillah dari situ, saya tahu macam mana telecenter bergerak.
Malam tadi fikir sekejap apa nak pakai hari ni ek? Asyik2 baju putih ngan tali leher hitam..
Tapi baju ni je la yang nampak macam 'BOS' sket.. sket je la.. hehe
Ketika memberi ucapan atau mengajar, memang dari dulu lagi saya mengamalkan, memakai pakaian yang formal dan menaikkan sedikit 'level' kita. supaya bila mereka pandang, mereka suka.. Kepetahan juga penting, so, bantai je la cakap, yang penting point sampai dan tak melalut dan tak banyak "err..." "emmm..." "ano..." "aa..".
itu je la sedikit informasi untuk dikongsi bersama, semoga kita terus sukses dan boleh dapat banyak wang. XD

4 comments:

MarS! said...

kenapeee??? kenapekah maRs??
ohhhh tidakkkk!!!

MaRs!!! best an?? hohoho...

M Saufi A R said...

Yup Mars, planet merah, sangat BEST!! ;-) itu je yg terlintas time tu... jom cendol Melaka!

MarS! said...

wahhhh.. kasi lebih susu satu!!! hoho

M Saufi A R said...

ok! jom! skang Melaka lengang, sempena Chinese New Year ni kedai byk tutup.