いきました!^_^


View Place of Interest in a larger map

Friday, February 12, 2010

Nikon D80 - Good Start


Hari ni , awal pagi kelam kabut menyiapkan contoh web site untuk Pejabat Undang-undang Negeri Melaka. alhamdulillah semuanya dah siap. so petang ni kene tunjuk kat diorang and bagi contoh dokumen yang di perlukan.
Sambil-sambil tu milo pun balik dari mana ntah. so dengan selamba dan tak rasa malu, pinjam camera dia Nikon D80. terus amik beberapa shot. So ni salah satu shot yg best. My only watch. beli guna gaji yang pertama. jam ni betul-betul sangat bermakna.
Tak pernah rasa beli satu barang yang kita betul2 rasa sangat bermanfaat dan ada nilai2 tersendiri. Casio Edifice. dapat murah RM300. sebab orang tu ingat aku student, tapi resit dah tulis. so terima kasih la.. len kali saya beli jam kat situ lagi k? :-)
Berbalik pada tajuk diatas.. i'll put Camera in my wishlist!!

2 comments:

MarS! said...

yeeea! hidup casio!!

M Saufi A R said...

yeah!! casio best!! pasni nak beli lagi casio yg kaler geap plak.. kesian casio ni, takder kawan.